Стратегію «прориву» Львова планують розробити до кінця року

71672864

Документальну складову стратегії прориву Львова до 2017 року планують завершити до початку грудня.

Про це під час підписання Меморандуму  про розробку нової стратегії заявив управляючий партнер майстерні стратегій «Прорив» Павло Шеремета, передає ІА Дивись.info

«Львів постійно творить креативні простори. Це ми робитимемо далі і у цей процес повинні бути залучені всі. Розробка і втілення стратегії – це одночасні процеси. У такому режимі рухаємося і ми. Я бачу новий крок вперед, дякуючи стратегам, які розробили стратегію, і дякуючи владі, яка посприяла впровадженню попередніх стратегій.

Читайте також: У Садового розповіли про «фантастичний успіх» Львова

Попередня стратегія конкурентоспроможності вибрала два кластери. Ми вважаємо, що потрібно рухатися далі і варто дивитися на крос-кластерні речі. Всі ми зробили дуже багато протягом останніх 10 років, але зробимо ще більше за наступні 10, працюючи по течіях, які є крос-кластерні: довіра, підприємництво, креатив та освіта», - заявив Павло Шеремета.

Креативне місто - концепція розвитку міст, яку узагальнив наприкінці 1980-их років британський науковець Чарльз Лендрі, а після цього розвинули соціологи та економісти з різних країн світу. Концепцію втілюють у життя понад сто міст світу, наприклад: Дублін, Сан-Франциско, Портленд, Ванкувер, Ханой, Тель-Авів, Катовіце та інші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: