Дітей, яких поліція виявила з п’яними батьками, влаштували у відповідні заклади

dti2.r695x430

Як повідомив начальник відділу «Служба у справах дітей» ЛМР Ростислав Тимків, дітей, яких 19 липня поліція виявила з п’яними батьками, вже влаштували у заклади відповідно до віку.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Дітей від батьків відібрали, влаштували в заклади відповідно по віку. Якщо буде така потреба, буде надана медична допомога, медичні заклади міста готові госпіталізувати. Є усі необхідні документи про відібрання дітей від батьків. Коли поліція виявила батьків у стані алкогольного сп’яніння з 4-ма дітьми, мама відмовилась від госпіталізації дітей.

Ця сім’я потрапила в поле зору наших працівників ще кілька років тому. Тоді діти були влаштовані в інтернатні заклади за заявами батьків. Але згодом батьки змінили свою поведінку, надали усі необхідні документи і дітей батькам було повернуто. Батьки повідомили про переїзд у Закарпаття. Наші працівники кілька разів навідувались до квартири, яку орендувала сім’я, але їх там не було.

Зараз ми також готуємо позов до суду про відібрання дітей від батьків», - розповів Ростислав Тимків.

Нагадаємо, що вчора у поліцію доставили п’яну сім’ю із малими дітьми, які спали нетверезими на траві. 28-річний батько та 35-річна мати перебували в стані алкогольного сп’яніння. Діти були заплакані, неохайні, наймолодшій дівчинці менше року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: