Львiвський цирк виставлять на приватизацію

becf674c-9dcc-42fc-b258-4b1c55c5b4cb
Фото: Yurii VO

ДП «Львівський державний цирк», буде приватизований. Про це свідчить перелік державних підприємств, виставлених для приватизації, передає УНН.

ДП «Львівський державний цирк» буде приватизований. Про це свідчить перелік державних підприємств, виставлених для приватизації, передає УНН.

У загальному списку, оприлюдненому Мінекономрозвитку і торгівлі, зазначено 3444 держпідприємства, які розподілені по відповідних групах. А саме по тих, які рекомендовано залишити у власності держави, ліквідувати, передати в концесію і ті, які підлягають приватизації у 2017–2020 роках.

«Розроблена концепція є основою подальшого реформування сфери управління державною власністю та одним із зобов'язань, які Україна взяла на себе в рамках домовленостей із Міжнародним валютним фондом», - додали у міністерстві.

Нагадаємо, будинок цирку збудований у 1969 році за проектом архітекторів Адольфа Бахматова і Михайла Каневського. Він є купольною циліндричною будовою з периметрально розташованими двоповерховими приміщеннями рекреації і вбиралень. Активно виділена одноповерхова вхідна частина, де розташовані вестибюль та тамбур. У тильній стороні примикають службові приміщення, господарська зона та готель.

У ніч із 22 на 23 березня 2011 року в приміщенні цирку виникла пожежа. За попередніми розрахунками, збитки від пожежі оцінюються в суму близько півмільйона гривень. Ніхто не постраждав. Після ремонту цирк поновив свою роботу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: