Міністр енергетики США говорив з російським пранкером, вважаючи його Гройсманом (відео)

528646

Міністр енергетики США Рік Перрі обговорював розширення експорту вугілля в Україну та інші питання енергетики під час тривалої телефонної розмови з російським пранкером, який представився прем'єром Володимиром Гройсманом.

Міністр енергетики США Рік Перрі обговорював розширення експорту вугілля в Україну та інші питання енергетики під час тривалої телефонної розмови з російським пранкером, який представився прем'єром Володимиром Гройсманом.

Про це інформує Громадське з посиланням на Reuters.

«Перрі фактично розмовляв з відомими в Росії пранкерами, які націлювалися на знаменитостей та політиків з сумнівими трюками», — сказала прес-секретарка енергетичного департаменту Шайлін Хейнс.

Американського міністра розіграли відомі у Росії пранкери «Лексус» (Олексій Столяров) та «Вован» (Володимир Краснов).

Це відбулося приблизно через місяць після того, як Перрі зустрівся з президентом України Петром Порошенком та його делегацією в Департаменті енергетики.

Рік Перрі — колишній губернатор Техасу, палкий прихильних політики Трамп. Міністр енергетики вірить в те, що зміни клімату — не є справою рук людей, а природнім ефектом. Він критичний до міграції, підтримує смертну кару, заборону абортів. Пері є релігійною людиною і на губернаторській посаді проголошував «Дні моління і посту». Він неодноразово брав участь у праймеріз на посаду кандидата в президенти, а торік, зійшовши з дистанції в політперегонах взяв участь у шоу «танці з зірками». В американських колах Перрі часто задатують, як політика, що під час дебатів під час президентських перегонів забув, яку з трьох федеральних установ він хотів скоротити. Чинний міністр з енергетики мав на увазі «агенцію з довкілля».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: