ЛОДА дає «АВЕ-Львів» другий шанс на очищення міста від сміття (відео)

20446492_1539686362812461_2067245621_o_1501149801_613x454.38625_3_0

Компанія «АВЕ-Львів» просить більше часу аби вивезти ТПВ з перевантажувальної станції на вул. Північній у Львові.

Про це сьогодні, 27 липня, повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка під час чат-конференції із читачами Дивись.info.

«Ми вивезли сміття з території міста Львова. Та проблема, яка сьогодні є на перевантажувальній станції на вул. Північній у Львові, не повинна турбувати мешканців, тому що ми обов’язково її вирішимо», - зазначив Олег Синютка.

Також він додав, що учора, 26 липня, під час зустрічі, офіційний представник компанії AВE (Чеська Республіка) Роберт Бунділ, попросив очільника області відтермінувати вивіз сміття з перевантажувальної станції на вул. Північній.

Читайте також: ТОП-5 надихаючих еко-ініціатив, які рятують Землю від сміття

Нагадаємо, що раніше повідомлялось, що компанія «АВЕ-Львів» має очистити від ТПВ перевантажувальну станцію на вул. Північній у Львові до 1 серпня, проте Роберт Бунділ попросив дещо змінити терміни очищення перевантажувальної станції.

«Ми готові дати компанії АВЕ новий шанс, адже зараз не стоїть питання усунення компанії з ринку, проте, якщо хтось не буде якісно надавати послуги і працювати, то ми вживатимемо відповідних заходів», - повідомив Олег Синютка.

Нагадаємо, раніше Олег Синютка заявив, що дані міської влади щодо обсягів сміття, які продукує Львів є завищеними.

Нагадаємо, 29 червня депутати міської ради після понад семигодинного обговорення в рамках робочої групи таки проголосували за проект ухвали «Про організацію вивозу твердих побутових відходів у місті Львові до 30.06 2019», згідно з якою Львівська ОДА отримує повноваження на вивіз та захоронення сміття зі Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: