У Карпати з’їжджаються тисячі байкерів на фестиваль «Західний вітер»

У відпочинковому комплексі «Захар Беркут», що в карпатському селі Волосянка, стартував міжнародний мото-рок-фестиваль «Західний вітер», який триватиме з 27 по 30 липня. Сьогодні сюди з’їдеться кілька тисяч мотолюбителів і мототуристів зі всієї України та країн Європи. Мотоподію вже 11 років поспіль організовує  клуб Lions MS.

Організатори зарошують приєднуватися всіх охочих, адже на учасників грандіозного мото-рок-фестивалю чекають чотири дні драйву та насиченої програми: мотопробіг та екскурсія Карпатами, частування стравами місцевої кухні, боксерські біти, а також тату-перформанс, заїзди з кантрі-кросу, показові виступи стендрайдерів, конкурсні програми байкерів, виставка ексклюзивних та тюнінгованих байків, аерошоу на мотоциклах, гала-концерт та ще багато цікавого.

Також усі, хто відвідає мотофестиваль «Західний вітер-2017», отримає нагоду у суботу, 29 липня, послухати лекцію «Збережи життя» від фахових спеціалістів з надання першої медичної допомоги.

Традиційно відбудеться організований проїзд мотоколони мальовничими Карпатами, а також щорічний кубок з кантрі-кросу Lions MC Cup та багато музики і дружнього спілкування, виконання відомих композицій від cover-гуртів, багато запальних емоцій і дискотека до глибокої ночі.

«Західний вітер» – це фестиваль, який популяризує мотокультуру в Україні та розвиток туризму на Львівщині. Учасники фестивалю – це медики, програмісти спортсмени, викладачі, журналісти, зірки, представники середнього бізнесу і культури. Це доросла і дружня до Карпат аудиторія, активні люди з баченням розвитку туризму і спорту в регіоні.

Також основна мета фестивалю «Західний вітер» – це популяризація юнацького спорту та збір коштів для онкохворих дітей.

Більше інформації на Lions MC Ukraine moto club та http://www.lionsmc-ukraine.com/

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: