Байкерів навчать рятувати життя на фестивалі «Західний Вітер»

19430171_1349596441791154_985645067621150305_n

Під час міжнародного байкерського фестивалю «Західний Вітер-2017», який розпочався в Карпатах, мотолюбителів навчать надавати домедичну допомогу постраждалим у ДТП. Тренінг відбудеться в межах соціального проекту «Збережи життя», який започаткував львівський байкерський клуб LionsMС Ukraine.

Під час міжнародного байкерського фестивалю «Західний Вітер-2017», який розпочався в Карпатах, мотолюбителів навчать надавати домедичну допомогу постраждалим у ДТП. Тренінг відбудеться в межах соціального проекту «Збережи життя», який започаткував львівський байкерський клуб LionsMС Ukraine.

Мото-рок-фестиваль «Західний Вітер» стартував 27 липня у відпочинковому комплексі «Захар Беркут», що в селі Волосянка, і триватиме до 30 липня. Захід вже 11 років збирає учасників зі всієї України і країн Європи.
 
«Гості продовжують прибувати на фестиваль. Серед учасників – велика група з Литви, яка нараховує 40 мотоциклів», – розповідає Олег Дударєв, учасник клубу Lions MС Ukraine та координатор проекту «Збережи життя».
 
Окремо учасники фестивалю у суботу, 29 липня, візьмуть участь у тренінгу «Збережи Життя» від фахових спеціалістів з надання першої медичної допомоги.
 
«Ми продовжуємо наш проект «Збережи життя», яким плануємо охопити 2000 учасників. Також на фестивалі ми розповсюджуємо інформаційні флаєри з інструкцією про те, як уникнути ДТП та правильно надати домедичну допомогу у разі потреби. Адже часто через затори байкер перший, хто може прибути на місце ДТП, тому наша мета залучити якомога більшу кількість мотолюбителів до проекту», – пояснив Олег Дударєв.
 
Також на учасників мотофестивалю «Західний Вітер» чекає насичена програма: мотопробіг Карпатами, страви місцевої кухні, перформанси, відомі композиції від cover-гуртів, таких як AS/DS, Rolling Stones, Led Zeppelin, конкурси і незабутні враження.  
Детальна програма фестивалю на Lions MC Ukraine moto club та тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: