Активісти «Нацкорпусу» пікетували прокуратуру Львівської області (фото, відео)

1_2074511151 (1)

Зранку біля прокуратури Львівської області відбувся пікет організований активістами національного корпусу Азов.

Кілька десятків активістів національного корпусу зібралося під стінами прокуратури із гаслами: «Ні режиму», «Ні політичним замовленням». Назар Сліпчишин, один із організаторів акції, розповів про мету акції, повідомляє ІА ZIK.

«Ми прийшли сюди, щоб сказати своє «Ні!» поліцейському свавіллю і політичним замовленням, які прокуратура використовує у своїх цілях. На даний момент відбуваються кілька проваджень щодо наших активістів, обшуки, вилучення техніки, які, на нашу думку, є неправомірними. Зокрема, ми проти відкриття кримінальних проваджень проти наших побратимів за їхні дії у Львівській облраді наприкінці травня цього року», – повідомив Назар Сліпчишин.

Активісти були налаштовані мирно і не намагалися увірватися у прокуратуру. Вони дочекалися працівників прокуратури, які вислухали їхні вимоги.

До слова, кілька десятків працівників Національної гвардії та поліції охороняють вхід у прокуратуру.

https://youtu.be/-Pw7gdDS1V8

Додамо, що після завершення акції під стінами прокуратури, активісти колоною рушили вулицями Львова у напрямку Головного управління національної поліції у Львівській області та проводять пікет під стінами управління.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня стало відомо, що в учасників пікету, який відбувся під Львівською облрадою 30 травня, представники Нацполіції проводять обшуки.

Тоді ж, 30 травня, близько 100 праворадикалів пікетували Львівську обласну раду з вимогою проголосувати за звернення до центральних органів влади і дали депутатам на це час. Внаслідок невиконання облрадою вимоги вчасно, вони увірвалися у будівлю та підпалили димові шашки, зірвали сесію обласної ради.

Фото: lviv.depo.ua, zik.ua; відео: zik.ua, канал НТА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: