Найгірше у парламенті голосували лідери «Батьківщини» та «Опозиційного блоку»

Timoshenko
Фото ілюстративне. Джерело: First Truth&Transparency Committee

ВГО «Комітет виборців України» дослідила, як голосували лідери парламентських фракцій.

Результатами дослідження поділився під час прес-конференції генеральний директор ВГО «Комітет виборців України» Олексій Кошель, інформує Дивись.info.

За його словами, найвищий показник – 83% голосів – має Артур Герасимов (БПП), Максим Бурбак (НФ) – 71% голосувань, Олег Березюк (Самопоміч) – 69% голосувань. Ще три лідера показали найменшу кількість голосувань: Олег Ляшко (Радикальна партія) – 55% (фактично кожне друге він пропустив), Юлія Тимошенко (Батьківщина) взяла участь лише у 18% голосувань і Юрій Бойко (Опоблок) показав феноменальний результат, проголосувавши лише у 2% випадків.

Читайте також: Троє нардепів не взяли участі в жодному голосуванні, — КВУ

«Іншими словами і він, і Опозиційний блок де-факто працюють у форматі бойкоту, придумуючи різні аргументи, чому. Якщо додати голоси Тимошенко, Ляшка, я говорю лише про нову коаліцію, Семеченка та інших, ми побачимо кілька десятків голосів, яких не вистачає в парламенті просто для того, щоби забути про проблему «226», — каже Олексій Кошель. —  Більшість законопроектів, які стали законами, не мають виразних політичних конфліктів. Це не було голосування за групу земельних законів, яке заполітизоване і знайти компроміс надзвичайно складно. Але важко пояснити, чому провалюються, наприклад, соціальні законопроекти, чому парламент понад рік не розглядає питання виборів в об’єднаних територіальних громадах тощо».

Нагадаємо, у КВУ також назвали топ-10 депутатів-прогульників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: