Мешканців області запрошують на фестиваль меду

glasshoneybottlewallpaper4_1502287364_613x385.42375_3_0

У неділю, 13 серпня у Буському районі на території заповідника «Олеський замок» відбудеться фестиваль меду «Надбужанські медобори».

Про це повідомляє прес-центр ЛОДА.

У щорічному фестивалі візьмуть участь пасічники з усієї України та гості з Польщі. Як зазначили в департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА, міжнародне співробітництво  в галузі бджільництва  допомагає пришвидшити культурний та науковий обмін між народами, посилює імідж нашого краю як партнера у аграрній сфері. На фестивалі працюватиме мистецький майданчик, а для усіх охочих проведуть екскурсії територією та залами Олеського замку. Учасники фестивалю, переможці вікторин отримають в дарунок тематичні сувеніри та солодкі подарунки.

Окрім того, 13 серпня у с. Ганачівка Перемишлянського району відбудеться фестиваль меду та локальних продуктів «Медова забава».

Фестивалі передбачають виставки та ярмарки продукції бджільництва, майстер-класи, а також козацькі турніри, святкові мистецькі програми. Долучитись до «медових святкувань» запрошують усіх охочих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: