Наступного тижня школи Львова перевірятимуть на готовність до навчального року

пустая-школа
Фото: aif.md

З 14 серпня робочі групи виїжджатимуть на інспекцію навчальних закладів міста, аби перевірити їхню готовність до нового навчального року.

Про це під час брифінгу, 9 серпня, повідомила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, повідомляє ІА Дивись.info.

Робочі групи, які створені з числа керівників навчальних закладів, представників органів управління освіти, громадської ради при управління освіти, а також батьківської громадськості протягом наступного тижня перевірятимуть львівські навчальні заклади на готовність до нового навчального року.

Під час канікул у школах і садочках замінювали системи опалення, ремонтували харчоблоки, басейни, спортивні майданчики та санвузли. Крім того, у деяких школах облаштували лабораторним та демонстраційним обладнанням кабінети фізики та закупили інтерактивні мультитач-панелі, обладнання для кабінетів захисту Вітчизни.

Читайте також: До кінця року кожна школа матиме мультиборд, — Садовий

За словами Зоряни Довганик, цього року загалом будуть навчатися 76 тисяч дітей, що приблизно на 3 тисячі більше, ніж минулого року.

Нагадаємо, цьогоріч одну з львівських шкіл відремонтували за 800 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: