На єгипетському курорті українці двічі за тиждень ледь не стали жертвами нападу акули

20664428_1026354527467028_4987289456966104518_n

Дружина київського рятувальника, що приймав участь у порятунку людей від акули на єгипетському курорті Марса-Алам, Ольга Білецька-Сизченко, розповіла, що акулу бачили ще раз.

Дружина київського рятувальника, що приймав участь у порятунку людей від акули на  єгипетському курорті Марса-Алам, Ольга Білецька-Сизченко, розповіла, що акулу бачили ще раз.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook. Жінка припускає, що про це не говорять, аби не відлякувати туристів.

«Про ще один випадок ніхто не знає... На наступний день ми з нашими родичами і друзями всього 8 дорослих і п'ятеро неповнолітніх дітей попливла на орендованій яхті уздовж рифа на екскурсію. По прибуттю ми побачили ще приблизно три таких яхти з дайверами і дітьми, які також перебували воді. Я з усіма попливла метрів за сто від яхти дивитися на риб і черепах, а чоловік з другом залишився на борту яхти з дитиною», - розповідає Ольга.

«Коли я з групою поверталася, то побачила свого чоловіка і нашого друга Діму на надувному човні. Після випадку з акулою на пляжі, вони по інтуїції дивилися в воду. І біля човна, на якому пливли, побачили акулу. Саме вони, не капітан. Вмить стали кричати "акула" (big shark) і разом з помічником капітана яхти відганяли від нас величезну акулу яка наблизилась метрів на п'ять-десять до нас. Хто встиг забратися на кораловий риф, кого забрали (витягнули) на човен і відвезли до яхти», - написала вона.

Наразі офіційної інформації від рятувальних служб Єгипту щодо можливої небезпеки через акулу на курорті, не надходило. Нагадаємо, що днями мешканець Ужгорода Михайло Волошин врятував австрійську туристку від акули на єгипетському курорті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: