У соцмережах з’явився новий мем за мотивами висловлювання Реви про харчування українців

rew_1_650x410

Під час вечірнього ефіру 8 серпня на телеканалі «112 Україна» міністр пояснив, що українці витрачають на їжу більшу частку доходів, ніж німці, бо їдять більше – через те, що мають особливі традиції харчування, відмінні від західних, і не зможуть обійтися без сала і м’яса.

Під час вечірнього ефіру 8 серпня на телеканалі «112 Україна» міністр пояснив, що українці витрачають на їжу більшу частку доходів, ніж німці, бо їдять більше – через те, що мають особливі традиції харчування, відмінні від західних, і не зможуть обійтися без сала і м’яса, передає Радіо Свобода.

Міністр також не погодився із тим, що, за даними Державної служби статистики, українці стали їсти менше на 50 кілограмів на рік порівняно з 2013 роком.

«Німці їдять менше не тому, що у них немає можливості, а тому що у них культура така. Враховуючи те, що ціни на продукти харчування і в Німеччині, і в Україні приблизно однакові, то, звичайно, німці витрачають менше, порівняно з нашими людьми» – так міністр соціальної політики пояснив, чому німці витрачають на харчування 14% доходів, а українці – 50%.

На запитання ведучого, скільки відсотків свого доходу витрачає міністр, Андрій Рева відповів, що змушений дієтично харчуватися і має жорсткий раціон.

Користувачі соцмереж висміюють слова міністра і погоджуються, що їсти дійсно треба менше, однак, у Кабміні:

 

 

Журналіст Олег Новіков пропонує запровадити квоти на їжу:

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: