Львів’яни можуть отримати понад 11 мільйонів за зекономлені газ та електроенергію

original-2011202349

У Львові є 18 тисяч людей, які зекономили газ чи електроенергію, що використовувалися для індивідуального опалення.

Про це під час брифінгу, 14 серпня, повідомила начальниця управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Демкович, інформує Дивись.info.

Сьогодні сім’ї, які мали економію по субсидіях по електроенергії або газу, які використовуються для індивідуального опалення, мають право отримати переплачені кошти назад.

Так, максимальна сума за газ становить 695 гривень (100 метрів кубічних), а за елетктроенергію — 135 гривень (150 кВт). Для того, щоби мешканці могли отримати цю монетизацію, вони повинні до 31 серпня включно звернутися до відділів соціального захисту і написати відповідну заяву.

Читайте також: У ЛМР розповіли, як вирішити питання із заборгованістю по субсидіях

«Є типовий бланк заяви. Кожного мешканця, у якого була економія по субсидіях, поінформували листом. Кожному надіслали таку заяву. Але це не означає, що вони зобов’язані лише в такій формі писати її. Вона може бути довільної форми, але у ній мають бути усі необхідні дані вказані, оскільки ми маємо проводити верифікацію особи. Якщо мешканець не зазначить там дані паспорта, ким виданий, номер ідентифікаційного, це означає, що ми не зможемо йому перерахувати гроші. Ми маємо вказувати ці дані при перерахунку», — пояснює Наталія Демкович.

Читайте також: Львів’янам пояснили, чому дехто може не отримати субсидію у новому періоді

За її словами, у Львові 18 тисяч мешканців, які зекономили газ чи електроенергію. На цей час звернулися за грошима лише 6700. Загалом же містяни зекономили послуг на 11 млн 510 тисяч 250 грн, а отримали лише 4 млн 305 тисяч.

Начальниця управління соціального захисту каже, що наразі гроші з державного бюджету ще не надійшли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: