КНДР може самостійно виробляти двигуни для ракет, – розвідка США

cms-image-000014919

Представники американської розвідки заявили, що КНДР може самостійно виробляти двигуни для ракет і не потребує постачання арсеналу від третіх краї.

Представники американської розвідки заявили, що КНДР може самостійно виробляти двигуни для ракет і не потребує постачання арсеналу від третіх країн, передає УНН з посиланням на Reuters.

«Згідно з даними розвідки, ми можемо припустити, що Північна Корея не залежить від імпорту (ракетних – ред.) двигунів. Навпаки, ми вважаємо, що у них є здатність самостійно виробляти двигуни», – зазначив неназваний американський чиновник.

Читайте також: Ракети для КНДР: фейк чи частина інформаційної війни

Нагадаємо, The New York Times опублікувала статтю, де відповідно до опублікованого експертного аналізу і засекречених даних оцінки з боку американських спецслужб, успіх Північної Кореї в тестуванні міжконтинентальної балістичної ракети, яка нібито може досягти Сполучених Штатів, стала можливою завдяки закупкам потужних ракетних двигунів на чорному ринку, ймовірно, з українського заводу, що має історичні зв'язки з російською ракетною програмою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: