Продавців сільськогосподарської продукції просять продавати товар у відведених для цього місцях

p5202397-f99a8bfdd14500f4db5dd3b334922feb

У літній період стала масовим явищем торгівля в невстановлених для цього місцях.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

У всіх районах Львова є місця, де здійснюється продаж плодово-овочевої та молочної продукції на дорозі чи тротуарах. Для запобігання випадкам вуличної торгівлі до патрулювання залучають представників «Муніципальної дружини» та патрульної поліції. Найбільше скупчення стихійної торгівлі відбувається на ринку «Привокзальний».

На території Франківського району на сьогодні найбільше скупчення продавців є біля ринку «Привокзальний», на вул. Ю. Федьковича, на пл. Кропивницького (біля церкви Ольги і Єлизавети), на вул. Героїв УПА та ін. Як повідомили у Франківській РА, на ринку «Привокзальний» створили додатково 100 місць для продажу, однак дрібні торговці й надалі продають на вулиці.

«Ми кожного тижня проводимо спільні наради з представниками «Муніципальної дружини», патрульної поліції, Головного управління національної поліції, пишемо листи керівництву поліції щодо врегулювання ситуації із масовою стихійною торгівлею у нашому районі. Найбільше скупчення маємо на тротуарах біля ринку «Привокзальний» та на пл. Кропивницького, біля церкви св. Ольги і Єлизавети», - розповів голова Франківської РА Тарас Гнида.

До аналогічних дій змушені вдаватися і у Шевченківській РА, через стихійну торгівлю в мікрорайоні Рясне, біля ринку «Ярослав». За словами Надії Банах, голови Шевченківської РА, на ринку цілодобово чергують 2 представники «Муніципальної дружини».

Як повідомив Роман Хом’як, керівник ЛКП «Муніципальна дружина», під час щотижневих нарад в районних адміністраціях, за «Муніципальною дружиною» закріплюється певна кількість вулиць, де впродовж тижня, з 07.00 год ранку чергують представники дружини. Їх завдання – унеможливити розкладання і продаж товарів. Також представники «Муніципальної дружини» складають протоколи про адміністративне порушення.

З огляду на масовість стихійної торгівлі, районні адміністрації міста просять продавців сільськогосподарської продукції реалізовувати свій товар у відведених для цього місцях на ринках, а покупців закликають не купувати плодово-овочеву та молочну продукцію на дорозі чи тротуарі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: