Митці з Данії вперше презентують свої твори у Львові

2 вересня спілка митців «Данське Народне Мистецтво» проводить виставку у стінах Львівської національної галереї мистецтв імені Возницького.

2 вересня Львівська національна галерея мистецтв ім. Б. Возницького відкриває мистецьку виставку «Поміж нами» спілки митців «Данське Народне Мистецтво». Виставка є першою презентацією данського сучасного мистецтва в Україні такого формату.

Авторами виставки є 26 митців з Данії, які вперше презентують данське мистецтво в Україні.

«Виставка «Поміж нами» породжує думки про рух та позиціювання людського індивідууму у сучасному світі. Постає логічне запитання про те, що саме поєднує чи розділяє нас? Чи ми ставимося до «нас» як до «одного цілого», або як «один до одного»? Чи ми взагалі можемо надалі говорити про «нас» та про «них»?», — зазначають у спілці митців «Данське Народне Мистецтво».

За допомогою цієї виставки «Данське Народне Мистецтво» прагне розглянути ці питання детальніше та дослідити, що саме відбувається на людському та міжлюдському рівні у сучасному глобалізованому світі. Виставку відкриє Посольство Данії в Україні, із послідуючими перформенсами та іншими інтерактивними заходами.

У суботу, 2 вересня о 14:00 пройдуть «бесіди з митцями», у рамках яких окремі митці презентуватимуть свої твори та нададуть своє індивідуальне бачення проекту, а також будуть раді відповісти на запитання присутніх.

Експонуватимуться твори живопису та графіки, скульптури, фотографії, інсталяції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: