Понад 300 мільйонів гривень виділили на пільги та субсидії

29183_1503935377_613x408.66666666667_3_0

Львівщина отримала субвенцію з державного бюджету в сумі 316 млн гривень на проведення розрахунків за надані населенню пільги і житлові субсидії за послуги тепло- та газопостачання.

Львівщина отримала субвенцію з державного бюджету в сумі 316 млн гривень на проведення розрахунків за надані населенню пільги і житлові субсидії за послуги  тепло- та газопостачання.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Із загальної суми отриманої субвенції, відшкодування за надані пільги та субсидії наданих населенню за послуги теплопостачання складають 33,4 млн грн та природний газ - 282,9 млн грн. Таке рішення прийняте відповідно до спільних протокольних рішень підготовлених та узгоджених департаментом фінансів з комунальними підприємствами-надавачами послуг теплопостачання, а також постачальниками і транспортувальниками природного газу.

Як зазначили у департаменті фінансів, здійснення розрахунків у спосіб узгодження спільних протокольних рішень дало можливість комунальним підприємствам-надавачам послуг теплопостачання та природного газу отримати відшкодування за надані пільги та субсидії населенню. Проведення таких взаєморозрахунків значно покращило становище в комунальній галузі для комфортного проходження опалювального періоду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: