На Львівщині посилили заходи з протидії африканської чуми свиней

85409368_5304355370_292b5c1178_z_1504098620_613x448.25625_3_0

На Львівщині посилили заходи безпеки у зв’язку з виявленням в сусідніх областях, зокрема на Закарпатті, випадків захворювання на африканську чуму свиней.

 

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Представники Національної поліції та Держпродспоживслужби області виставили цілодобові пости для контролю та нагляду за переміщенням живих тварин, сировини та продукції тваринного походження, а також спеціалізованих транспортних засобів пристосованих для перевезення тварин на предмет дотримання ветеринарно-санітарних вимог.

Відтак, уже від вчора, 29 серпня, представники патрульної поліції розпочали перевіряти машини, що в’їжджають на територію області, зокрема ті, що обладнані холодильними камерами та рефрижераторами для перевезення м’ясопродуктів.

Зазначені пости виставлені на автотрасах Ужгород-Львів, Івано-Франківськ-Львів, Чоп-Київ, у Сколівському районі в селі Климець, Турківському районі в селі Івашківці, у селі Сянки, Стрийському районі в селі Лисовичі, Жидачівському районі в селі Іванівці, Перемишлянському районі в селі Кореличі.

Зазначимо, що на даний час ситуація щодо АЧС у Львівській області контрольована.

Станом на сьогодні, 30 серпня, уже оглянули 233 одиниці автотранспорту, з них: 231 - провели дезінфікацію, 2 повернули у зворотньому напрямку.

До уваги сільгоспвиробників: на території Львівської області курсуватимуть пусті спеціалізовані транспортні засоби, які пристосовані для перевезення тварин лише у чистому вигляді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: