Львівські учні навчають своїх однолітків англійської мови

3009biblioteka-42867fae0f4d2aefb3a3b9f58c50242d

Львівські учні навчають своїх однолітків англійської мови та правильного екологічного виховання. Школярі школи-інтернату та кількох інших навчальних закладів проводять уроки екології англійською мовою для учнів Львова.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Учні випускних класів з ЛЗШ-інтернату № 2 НВК спільно з однолітками з Школи-садка «Софія», Приватної школи «Ерудит», Класичної гімназії при Львівському національному університеті ім. І.Франка, Львівської лінгвістичної гімназії, Школи-гімназії міжнародних відносин ім. Василя Стуса взяли участь у проекті «Всебічний розвиток особистості через англійську мову». Темою Першого уроку була: «Екологічна культура – шлях до сталого розвитку та енергонезалежності України».

Відтак учні школи-інтернату № 2 разом із школярами з інших шкіл, що долучались до проекту, вирішили продовжити тематику Першого уроку і, застосовуючи свої знання з англійської мови, навчати дітей бути екологічно свідомими. Так виник проект «Захист навколишнього середовища - Protection of the environment».

«Оскільки в суспільстві побутує стереотип про дітей, які навчаються і проживають в інтернатах, ми пропонуємо руйнувати цей стереотип. Наші учні втілюють в життя наступний проект, завдяки якому, учасники зможуть відчути себе більш впевнено і як громадяни своєї держави, і як учні.

Діти дуже серйозно підійшли до підготовки проекту. Кожен з них, приклав багато зусиль для того, щоб підготувати необхідний матеріал. Учасники самостійно, у канікулярний час, готувалися до занять, шукали різноманітні цікаві і пізнавальні завдання, зустрічалися та обговорювали деталі проекту. Тому з нетерпінням чекали його реалізації», - повідомив директор ЛЗШ – інтернату № 2 Андрій Закалюк.

«Ми зібрали групу з 6 учнів зі школи-інтернату і 6 учнів з інших шкіл. Це учні 10 та 11 класів. Ми проводимо уроки англійською мовою і спілкуємось на екологічну тематику», - розповіла учасниця проекту Юлія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: