Семенченко і Соболєв прокоментували нічну інформацію про «озброєних людей у таборі під Краківцем» (фото)

unnamed (33)
Микита ПЕЧЕНИК, Дивись.info.

Народні депутати Семен Семенченко та Єгор Соболєв, які перебувають біля польсько-українського кордону, прокоментували нічні новини про «озброєних людей у таборі під Краківцем».

Народні депутати Семен Семенченко та Єгор Соболєв, які перебувають біля польсько-українського кордону, прокоментували нічні новини про «озброєних людей у таборі під Краківцем».

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info з місця подій.

«Семен Семенченко і Єгор Соболєв прокоментували нічну заяву щодо того, що незрозумілі люди зі зброєю проникли на територію табору зустрічаючих, - передає наш кореспондент. - Як ми уже писали, таку інформацію поширило львівське крило партії Саакашвілі. Вони заявили, що не наражатимуть людей на небезпеку, тож повідомили, що виїзд зустрічаючих зі Львова варто відмінити. Детальніше про ці заяви ми уже писали.  У свою чергу, нардепи заперечують, що вночі сторонні озброєні люди проникли у табір зустрічаючих».
Народний депутат Єгор Соболєв заявив, що скоріше за все, за цих «озброєних людей» імовірно прийняли бійців батальйону Донбас, частина якого так само перебуває під польсько-українських кордоном.
У свою чергу Семен Семенченко запевнив, що тут є рота батальйону Донбас і вона є без зброї. Соболєв додав, що припускає, що однопартійці Саакашвілі стали жертвами пропокацій.
Нагадуємо, зараз під українсько-польським кордоном перебувають люди, що мають намір зустріти Міхеїла Саакашвілі, що сьогодні перетинатиме кордон. Наразі у наметовому містечку, за ініормацією кореспондентів Дивись.info перебуває кілька сотень людей.
«Є багато порожніх наметів, однак нові колони все прибуваюь і прибувають», - додає наш кореспондент. У той же час, на самому пункті пропуску застрягло близько 40 машин, які прагнуть перетнути кордон.
Усі фото: Дивись.info

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: