Саакашвілі: поліція обшукала автобус і вкрала мій паспорт

IMG_2082

Екс-президент Грузії та Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що його паспорт вкрали працівники правоохоронних органів.

Екс-президент Грузії та Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що його паспорт вкрали працівники правоохоронних органів.

Про це він сказав сьогодні, 11 вересня, під час брифінгу у Львові, передає ІА Дивись.info.

«Я вчора перейшов кордон з легальним українським документом, поляки проштампували, прийшов до українських прикордонників, дав свій паспорт, щоб вони або відмовили, або прийняли, натомість вони сказали, що його брати не будуть. Більше того, тоді коли люди внесли мене на руках в Україну, я залишив паспорт в автобусі, поліція обшукала автобус і вкрала мій паспорт», - сказав Саакашвілі.

Читайте також: Як Саакашвілі потрапив до Львова (фоторепортаж дня)

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі в неділю потрапив на територію України, не пройшовши прикордонного контролю. Перед цим поблизу пункту пропуску «Шегині» виник стихійний мітинг, стався «прорив» кордону силовиків на пункті пропуску.

За даними МВС, під час інциденту 11 бійців Нацполіції і 5 Держприкордонслужби зазнали тілесних ушкоджень.

Поліція повідомила про відкриття кримінальної справи, а генпрокурор Юрій Луценко заявив, що організаторів «прориву» притягнуть до кримінальної відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: