Як Саакашвілі потрапив до Львова (фоторепортаж дня)

IMG_1978

10 вересня Міхеїл Саакашвілі проривався через українсько-польський кордон у Львів. Пропонуємо фоторепортаж, як це відбувалося.

Із самого ранку зі Львова зібралася колона прихильників екс-президента Грузії. Близько сотні автомобілів вирушили на КПП Краківець, де вже був облаштований табір зустрічаючих.

Біля Краківця вдень зібралося кілька сотень людей, деякі із них ночували прямо тут в наметовому містечку, хтось приїхав уже зранку. Саме цей КПП мав перетинати Саакашвілі, однак за годину до запланованого перетину змінив плани і вирішив вирушити залізницею.

Тим часом у таборі ситуація була напруженою: з одного боку до зустрічаючих приїхали також представники добровольчого батальйону "Донбас", а противники Міхеїла Саакашвілі розташувались неподалік від його прихильників.

До того ж, не оминули своєю увагою цей табір і активісти Femen. Одна із них провела біля табора одиночну акцію "Дурні без кордонів". На це миттєво відреагували правоохоронці, тож за однією дівчиною погналося кілька десятків поліціянтів.

Коли активісти зрозуміли, що Саакашвілі до Краківця не поїде, ряди зустрічаючих порідішали. Водночас, дорогу до залізничної станції, через яку курсує Інтерсіті, перекрили фурами, тож дістатися туди змогли далеко не всі бажаючі.

Тим часом у таборі на Краківці ті, хто залишився, спокійно зустрічали цей вечір.

Після прориву у Шегинях велика колона автомобілів, серед яких було і авто Міхеїла Саакашвілі рушили на Львів. Тут екс-президент одразу ж пішов до міської ратуші "попити чаю зі своїм другом" Андрієм Садовим. Натовп, що зібрався під стінами муніципалітету, дуже тепло прийняв Саакашвілі, не бажаючи відпускати політика.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: