Представники націоналістичних організацій заявили, що не погрожували учасникам Форуму видавців

forum

Організація «Дух нації» заявила, що не надсилала жодних погроз на адресу учасників Форуму видавців у Львові.

Про це повідомив Юрій Руф, координатор організації «Дух нації», під час прес-конференції 12 вересня, передає кореспондент ІА Дивись.info

За його словами, усі, хто долучився до написання заяви від націоналістичних організацій, направили лише листа, а не погрози.

«Націоналістичні організації вже давно відходять від спортивних штанів. Ми не гопники», - заявив Юрій Руф.

«Ми попросили про скасування лише однієї події - презентації дитячої книжки, у якій порушуються традиційні сімейні цінності та пропагуються одностатеві шлюби. Ми діємо у правовому полі. Можу запевнити, що гостям і учасникам Форуму від нас нічого не загрожує. Ми не плануємо жодних силових провокацій» – наголосив Юрій Руф.

Крім того, Юрій Руф повідомив, що на адресу представників націоналістичних організацій почали надходити погрози від нібито правозахисників, але жодних доказів цього він не надав. У свою чергу, Олександра Коваль, президентка ГО «Форум видавців», зазначила, що рада тому, що двом сторонам вдалося досягти порозуміння.

«Я сподіваюся, що ваші слова відповідають дійсності, і нам нічого не загрожує. Зрештою Форум націлений на те, аби об'єднувати людей», - додала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: