Розпочалася пільгова реєстрація на IX Конгрес інформаційних сайтів та міських порталів

Що потрібно для збільшення та утримання якісної аудиторії онлайн медіа? Як варто писати, щоб ваш сайт читали? Які моделі монетизації є дієвими / успішними?

Про це та інше 20 жовтня в Києві розповідатимуть провідні фахівці-практики з Чехії, Словаччини, Білорусі та України, - повідомляють організатори Конгресу.

Серед них:

Перейняти найкращий досвід можна буде у біля 200 колег-медійників, топ-осіб, що працюють в інформаційних сайтах та міських порталах.

Гжегош Піхота, University of Oxford, як завжди емоційно розповідає про цифрові стратегії для новинарних медіа

До кінця вересня ще можна встигнути зареєструватися за пільговою ціною – 990 грн за першого учасника, за кожного наступного від вашої компанії - мінус 30% знижки, - додають організатори Конгресу.

Для постійних учасників Конгресу – додаткова знижка 15%.

Саме така схема лояльності обрана для вас, щоб ви прийшли за новими ідеями не лише самі, але з керівниками рекламного відділу, відділу маркетингу, з редактором, журналістами. Бо для вас ми готуємо 4 потоки тематичних презентацій: тренди, монетизація, маркетинг, контент.

Захід збирає близько 200 колег з різних онлайн медіа з усієї країни

Конгрес проводиться Асоціацією незалежних регіональних видавців України вже дев’ятий рік поспіль та став унікальним майданчиком для спілкування перших осіб інформаційних сайтів та міських порталів – між собою та з тими, хто платить їм гроші.

30 спікерів виступатимуть з 20/40/60-трихвилинними доповідями. Повна програма — на сайті конгресу.

Якщо до 18:30 учасники будуть слухати спікерів, то далі – медійна after party для неформального спілкування старих друзів та нових знайомих.

Реєстрація тут.

Маєте питання – [email protected] або 0676177742 (Оксана Бровко).

ІА Дивись.infо - медіапартнер цьогорічного конгресу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: