У Львові відбулось традиційне «Свято хліба»

sviatokhliba-daa769e3f4f5f0e4530c4b9adca3168f

У Львові відбувся щорічний міський захід «Свято хліба». Спеціально облаштована фотозона, безліч «смачних» майстер-класів та дегустацій, розіграші подарунків і ще багато цікавого очікувало на львів’ян у Музеї народної архітектури і побуту. «Компанія Ензим» (ТМ «Львівські дріжджі») – традиційний генеральний партнер події.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Ми підготували масу різноманітних заходів та конкурсів. Найуспішніший досвід ми взяли з минулого року, адже найпопулярнішим заходом для всієї родини була «Весела пекарня», яку ми організували і цього року. Дітки за допомогою наших пекарів-вчителів готували хліб та різні смаколики», – розповідає генеральний директор «Компанії Ензим» Олена Вовк.

Цьогоріч близько сотні дітей вчилися випікати власноруч приготовані булочки та рогалики.

«Треба молоко змішати з дріжджами… і ліпити з кокосовою начинкою, з яблуком можна, – маленький Ярослав ділиться деталями приготування випічки, які найкраще запам’яталися. – Мені найбільше сподобалося зліплювати начинки з тістом». Мама Ярослава – Катерина каже, що на «Веселу пекарню» з малечею приходить щороку: «Такі майстер-класи дозволяють нам реалізувати мрії. Це вже не перший рік ми відвідуємо такого роду заходи. Діти поспішали сюди, хотіли спробувати себе в ролі кухарів».

Також відвідувачів свята тішили виступи улюблених гуртів, численні ярмарки та конкурси. Окрім цього, мешканці та гості міста могли безкоштовно отримати миттєве фото на згадку у святковій фотозоні. А завершив свято вже традиційний розіграш хлібопічок від «Компанії Ензим».

«Свято, в першу чергу, важливе для львівських родин, тому що хліб – це символ достатку. Щороку до 10 000 відвідувачів приходить сюди. «Свято хліба» – це добрий і теплий захід, і дійсно справжнє свято української родини», – розповідає Роман Назаровець, директор Музею народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького.

Олена Вовк переконана, що лише інвестуючи у культурні проекти та працюючи над розвитком Львова, він буде тим містом, у якому хочеться жити та куди хочеться повертатися. «Львів – комфортне місто, і це підтверджено різноманітними українськими рейтингами. Для того, щоб він був ще комфортнішим, потрібні культурні, соціальні ініціативи. «Свято хліба» якраз і є одним з тих заходів, який ми підтримуємо у Львові, і який робить Львів тим, чим він є. Це захід з надзвичайно приємною сімейною атмосферою, який прививає культурні традиції, розповідає про важливість хліба і є частинкою нашої країни, нашого міста», – додає генеральний директор «Компанії Ензим».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: