У ЛМР оголосять конкурс на посаду начальника управління транспорту

IMG_1919

У найближчий місяць управління кадрової політики Львівської міськради оголосить конкурс на посаду начальника управління транспорту.

Про це під час брифінгу, 15 вересня, повідомив заступник міського голови Львова з питань ЖКГ та інфраструктури Сергій Бабак, інформує Дивись.info.

Заступник Андрія Садового Сергій Бабак каже, що вже протягом півроку розглядає кандидатів на посаду начальника управління транспорту. За цей час свою кандидатуру пропонували 16 людей.

«Я переглянув резюме, під час співбесіди ставили питання: «Як ви бачите покращення і що ви можете зробити?». І вони відповідають: «Я можу написати бачення, стратегію, поради». Нам не треба стратегії і бачення. Треба знати ринок, проблеми, як ви будете фінансувати підприємство. Людина повинна мати економічну освіту. Я думаю, конкурс ми оголосимо, але чи буде фахова людина…», — каже Сергій Бабак.

Читайте також: Перехрестя Мечникова-Личаківська відкриють вже наступного тижня

При цьому, заступник мера зазначив, що має зауваження до роботи Олега Партики, в.о. начальника управління транспорту ЛМР, але такі ж, як і до всіх інших підлеглих.

«Він старається. Так, не вистачає досвіду, але є бажання. Управління транспорту — це колектив і нам потрібні фахівці з управління також.  В перспективі він може обійняти цю посаду. Треба час, досвід.  Хтось проходить шлях від начальника цеху до головного інженера за 10 років, хтось за 5, але за 6 місяців цього шляху пройти не можна», — додав Сергій Бабак.

Нагадаємо, через порушення мерії понад 20 маршрутів Львова залишилося без автобусів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: