Студентські спортивні асоціації України та Польщі підписали Угоду про співпрацю

_1_1506164506_613x394.61875_3_0

Днями у Львівському Будинку вчених відбулася семінар-нарада з міжнародною участю та представництва керівників вищих навчальних закладів України й регіональних відділень спортивної студентської спілки України.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Учасників наради привітала заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук. Заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба спільно з головою Комітету з фізичного виховання та спорту МОіН України Вадимом Стеценком відзначили ректорів вищих навчальних закладів України за здобутки у студентському спорті й чиї студенти-спортсмени вибороли медалі на Всесвітній літній Універсіаді у Тайпеї.

У нараді взяли участь і польські партнери, зокрема, віце-президент Міжнародної спілки студентського спорту FISU0 - Маркіян Димальский та інші представники польського студентського спорту.

Під час семінар-наради порушили питання перспектив розвитку спортивного студентського спорту та нові методи і форуми щодо залучення студентів до заняття спорту.

Відзначили важливість започаткованого Міжнародною федерацією студентського спорту Дня міжнародно студентського спорту, шо відбувається під гаслом «Today'sstars, tomorrow'sleaders!» тощо.

Під час цієї зустрічі також підписали Угоди про співпрацю між Спортивною студентською спілкою України і Польською асоціацією студентського спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: