У Львові відбудеться головна велоподія року

dsc7762-8b28466e0534f3907a8b7db5c687b6b1

Через рік, 27-29 вересня, у Львові проведуть Lviv Bike Expo Forum 2018, під час якого відбуватиметься ряд виставок, конференцій та різних заходів, що стосуються розвитку велоіндустрії Львова і України загалом. У Форумі візьмуть участь ключові стейкхолдери, які розвивають велоінфраструктуру в нашій країні та за кордоном.

Через рік, 27-29 вересня, у Львові проведуть Lviv Bike Expo Forum2018, під час якого відбуватиметься ряд виставок, конференцій та різних заходів, що стосуються розвитку велоіндустрії Львова і України загалом. У Форумі візьмуть участь ключові стейкхолдери, які розвивають велоінфраструктуру в нашій країні та за кордоном.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Власне сьогодні ми хочемо започаткувати абсолютно новий процес, який відбуватиметься у нашому місті. Мабуть, ви вже знаєте, що у Львові відбувається дуже багато конференцій, виставок, але особливо у нашому місті полюбляють велосипеди. Ми хочемо, щоб велосипедів було багато, велоінфраструктура, велоіндустрія кожного року розвивалася більш активно. Для цього потрібно мати всі елементи необхідні у Львові: у нас роблять дуже багато велодоріжок, у нас є інституції, які ведуть промоцію.

З наступного року у Львові стартує величезний Lviv Bike Expo Forum, який буде об’єднувати і виставкову частину, і конференційну, і промоційні заходи. Це все відбуватиметься 27-29 вересня 2018 року. Ця подія буде знаковою і ключовою для всієї України, тому ми чекаємо на багато гостей з нашої країни, з-за кордону і ключових стейкхолдерів, які розвивають саме велоіндустрію в Україні і не тільки. Дякуємо нашим польським друзям, які роблять такий великий рух вперед і допомагають нам це робити спільно», - зазначив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

«Сьогодні ми говоримо про розвиток велоіндустрії у Львові. Чому Львів? Тому, що ми любимо це місто. Наступного року ми проведемо тут Форум, де можна буде говорити про розвиток велоінфраструктури. Маємо надію, що наш досвід допоможе, щоб Україна і, зокрема, Львів мали добре розвинену інфраструктуру і хорошу динаміку у цьому напрямку», - розповіли польські партнери Lviv Bike Expo Forum 2018.

«Львову бракувало такої події, її чекали. Тішить, що вже в 2018 році буде подія, яка об’єднає як і велобізнес, так і велоспільноту. Це буде не лише бізнес-виставка, але й місце, де люди, зацікавлені у велоспорті, зможуть гарно провести час», - зазначив голова Львівської асоціації велосипедистів Орест Олеськів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: