День в АТО: Бойовики 4 рази стріляли, але отримували відповідь

завантаження (2)

Проросійські бойовики у четвер 4 рази порушили перемир’я. Збройні сили України двічі відкривали вогонь у відповідь. Унаслідок бойових дій втрат серед українських військових немає.

Проросійські бойовики у четвер 4 рази порушили перемир’я. Збройні сили України двічі відкривали вогонь у відповідь. Унаслідок бойових дій втрат серед українських військових немає.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Від початку доби у районі проведення АТО кількість обстрілів українських позицій з боку незаконних збройних формувань не була значною. Водночас, ворог й надалі не припиняв застосовувати міномети та наражати на небезпеку цивільне населення», - сказано у повідомленні.

Зокрема зранку бойовики спочатку випустили понад 20 мін калібру 82 міліметри та били з великокаліберного кулемету по українських позиціях неподалік Мар’їнки. А згодом, обстріляли з 82-міліметового міномету ще й будинки мирних мешканців цього селища. Про наслідки руйнувань і постраждалих інформація уточнюється.

«На Донецькому напрямку вночі з гранатометів і стрілецької зброї противник вів вогонь на підступах до Авдіївки, а великокаліберні кулемети застосовував неподалік Пісків. На Луганському напрямку автоматичні гранатомети і стрілецька зброя проросійських найманців майже 40 хвилин працювали по наших опорних пунктах біля Кримського», - повідомили у прес-центрі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: