Школа №45 отримає від міста ще один мультиборд

dsc8001-fe921df3544674030f8d260a575bdb63

Сьогодні, 29 вересня, відбулися урочистості з нагоди відзначення 40 років діяльності Середньої спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №45 з поглибленим вивченням англійської мови, що на вул. Науковій, 25.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Усіх зі світом привітав міський голова Львова Андрій Садовий. Мер зазначив, що з нагоди свята школа отримає від міста ще один мультиборд.

«Вітаю всіх з тим прекрасним ювілеєм, який маємо. Я пригадую цей район, в мене колись тут родина жила, і коли я був маленьким хлопчиком, я тут ходив. Мені приємно, що з цієї школи вийшло дуже багато хороших людей. Ви віддаєте частину себе, свого серця, свого таланту – велика вам за це подяка. Вчитель – це особлива професія. Доброго вчителя пам’ятають все життя. Це велике щастя, якщо тобі в житті вдається знайти доброго вчителя і порадника. Ваш ювілей припадає на День вчителя, який ми святкуємо в Україні, у Львові. Поза великою кількістю гарних змін, ми маємо багато подарунків – премії тощо. Я думав, що вам для школи подарувати. Мені сказали, що мультиборд школа вже має один. Ми домовимось, що з нагоди ювілею школи ми ще один подаруємо мультиборд поза чергою», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

За багаторічну сумлінну працю, високі досягнення у навчанні та вихованні дітей та з нагоди 40-річчя з дня заснування Львівської спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №45 з поглибленим вивченням англійської мови подяками Львівського міського голови нагороджено:

1.      Жук Ярослава Миколаївна – вчитель української мови та літератури Львівської спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №45 з поглибленим вивченням англійської мови.

2.      Лапіна Ольга Іванівна – вчитель математики Львівської спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №45 з поглибленим вивченням англійської мови.

3.      Вербовецька Тетяна Володимирівна – вчитель фізики та астрономії Львівської спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №45 з поглибленим вивченням англійської мови.

4.      Проскуріна Станіслава Володимирівна – вчитель початкових класів Львівської спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №45 з поглибленим вивченням англійської мови.

5.      Остапів Марія Яківна – вчитель початкових класів Львівської спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №45 з поглибленим вивченням англійської мови.

«Я хочу особливою подякою – срібною монетою Короля Данила Галицького – нагородити Володимира Кравченка», - додав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Відтак, мер вручив особливу нагороду Володимиру Кравченку, який 26 років працював директором цієї школи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: