Рок-співак Мерилін Менсон травмувався під час виступу

_98091758_gettyimages-462826362

Американський рок-співак Мерилін Менсон травмувався на концерті в Нью-Йорку, де на нього під час виступу на сцені впали декорації.

Американський рок-співак Мерилін Менсон травмувався на концерті в Нью-Йорку, де на нього під час виступу на сцені впали декорації, пише ВВС Україна.

Декорації зображували два величезних пістолета, на тлі яких виступав співак. Вони впали на сцену під час концерту в залі «Хаммерштейн Болрум» у суботу.

Очевидець повідомив ВВС, що Менсон лежав на сцені приблизноо 15 хвилин під простирадлом, після чого його на ношах винесли із зали і відвезли до лікарні.

Про його стан нічого не повідомляють. За словами очевидця Ентоні Біскарді, шанувальники співака відчували жах від того, що сталося.

Менсон виконував пісню Sweet Dreams, і приблизно на її середині почав лізти вгору по декораціях. Вони не витримали навантаження і обвалилися разом зі співаком, накривши його.

На перших відеозаписах, опублікованих в соціальних мережах, видно, як працівники сцени і члени його гурту намагаються звільнити рокера від вантажу декорації, але він залишається під нею на сцені.

"Схоже, що він втратив свідомість, тому що ледве рухався", - розповів Біскарді.

За його словами, над Менсоном розтягнули чорне полотнище, а потім його винесли до машини швидкої допомоги.

Пізніше оголосили про скасування концерту через травму виконавця.

48-річний співак давав концерт у рамках нещодавно оголошеного гастрольного турне під назвою Heaven Upside Down. Він повинен був виступити в Бостоні у понеділок ввечері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: