У Львові зустріли учасників української команди «Ігор Нескорених» (фото)

22251419_1574616869244058_831380949_o

Сьогодні, 4 жовтня, біля будівлі Львівської обласної державної адміністрації відбудеться зустріч військовослужбовців із Львівщини, які брали участь у Іграх Нескорених.

Додамо, що українська збірна завершила змагання у перших для українських військових Іграх Нескорених з 14 перемогами.

У складі української делегації було представлено п’ятеро воїнів з Львівщини, зокрема - члени основного складу: Катерина Михайлова, Роман Панченко та Дмитро Сидорук, а також в резервному складі - Дмитро Афанасьєв і у складі супроводу - Сергій Калитюк.

Усі вони повернулися з нагородами, зокрема: Роман Панченко виборов «золото» в особистому заліку та «срібло» у командних змаганнях зі стрільби з лука. Дмитро Сидорук у цьому ж виді спорту у категорії професіоналів здобув «срібло» в індивідуальному заліку. Катерина Михайлова  виборола «срібло» у командних змаганнях зі стрільби з лука.

Окрім того, Дмитро Сидорук потрапив до престижного фіналу в легкоатлетичному забігу на 100-метрівці, де завершив змагання з п’ятим результатом. А Катерина Михайлова у фінальній стадії змагань з пауерліфтингу посіла дев’яте місце, а змагання з велоспорту завершила на 13 позиції.

Нагадаємо, «Ігри Нескорених» (Invictus Games) у 2014 році заснував принц Уельський Гаррі. У змаганнях беруть участь військовослужбовці та ветерани з обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов’язків.

Україна цього року вперше отримала право взяти участь в «Іграх Нескорених», як учасник багатьох військових навчань, миротворчих операцій під егідою ООН, а також як країна, військовослужбовці якої мають бойовий досвід в АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: