В мережі розповіли про загиблого американця, який власним тілом врятував дружину в Лас-Вегасі

sonni2__facebook_com_sonny_melton_7__650x410

Під час стрілянини в США загинули щонайменше 59 людей.

В Лас-Вегасі, штат Невада, 1 жовтня близько 22:00 озброєний чоловік відкрив вогонь по натовпу відвідувачів концерту, який убив щонайменше 59 осіб та поранив 515. Однією з жертв був Сонні Мелтон, який ціною свого життя врятував свою дружину, пише РБК-Україна, посилаючись на Elite Daily.

Сонні Мелтону було 29 років. Він працював медбратом в Біг-Сенді, штат Теннессі, невеликому містечку в 150 милях на північний схід від Мемфіса. Його кращий друг Джеремі Батлер розповів, що, коли почалася стрілянина, Сонні затулив своїм тілом дружину, ортопеда Хізер Галіш Мелтон. Вона вижила, а Сонні помер від пострілів у спину.

«Зараз я в повному подиві та розпачі. Я не знаю, що сказати. Сонні був найбільш добрим, люблячим чоловіком з усіх, кого я знала. Він врятував моє життя і втратив своє», - розповіла дружина покійного Хізер. Сонні та Хізер Мелтон одружилися близько року тому і з тих пір жили в Біг-Сенді. За словами кращого друга покійного - Батлера, вони почали споруджувати будинок на озері Кентуккі, найбільшому водосховищі штату.

«Він був моїм найкращим другом з трьох років. Його мама для мене як друга мати», - зазначив Батлер.

«Я молюся за всіх людей, вражених божевільним актом насильства в Лас-Вегасі. Зокрема, Кріссі та я приносимо свої співчуття та молитви сім'ї Сонні Мелтона з Західного Теннессі, який був одним із загиблих у цій трагедії», - сказав губернатор Теннессі Білл Хеслем рідним і близьким загиблого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: