Чи справді перекуси на роботі шкодять здоров'ю

_98135302_gettyimages-619817882

Жінки, які роблять нездорові перекуси на роботі, щороку вживають 100 тисяч зайвих калорій. Це з'ясували у результаті опитування, проведеного на замовлення голландської компанії, що виробляє органічні продукти, пише Daily Mail.

Жінки, які роблять нездорові перекуси на роботі, щороку вживають 100 тисяч зайвих калорій. Це з'ясували у результаті опитування, проведеного на замовлення голландської компанії, що виробляє органічні продукти, пише Daily Mail.

Видання стверджує, що чимало жінок у Великій Британії регулярно вживають в офісах чіпси, тістечка, шоколад, цукерки та напої із великим вмістом цукру. У результаті кожного тижня одна така жінка з'їдає понад 2240 зайвих калорій, тоді як денна норма складає приблизно 2 000.

Якщо скласти 45 робочих тижнів на рік, то виходить, що щороку жінка вживає еквівалент 1200 келихів просекко, 193 бургерів або 502 плиток шоколаду, підрахували експерти.

«Я не здивована такими результатами, але треба розуміти, що якщо ви з'їдаєте 3500 додаткових калорій на тиждень, або 500 на день, це перетворюється на 450 грамів жиру», - цитує газета дієтолога Гелен Бонд.

Пані Бонд закликає людей задуматися над тим, що вони їдять, особливо у холодну пору роки, коли хочеться зігрітися калорійними гарячими напоями або ж покращити собі настрій шкідливими снеками, додає Daily Mail.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: