У Львові стартують курси з підприємницької діяльності для АТОвців

1499347126-9925
Фото ілюстративне

9 жовтня у Львові учасники АТО та їх дружини почнуть навчатися на курсах «Основи підприємницької діяльності».

Про це під час брифінгу, 6 жовтня, повідомив керівник проекту Олександр Гавриш, інформує Дивись.info.

9 жовтня у Львові стартують курси з основ підприємницької діяльності для бійців АТО та їх дружин. Під час навчання, яке триватиме місяць, їм обіцяють надати інформацію про створення підприємства з нахилом на інтернет-маркетинг.

«Я спілкувався з військовими, також ми провели дослідження і з’ясували, що є потреба у таких курсах. Ми організували програму, запросили спеціалістів зі сфери бізнес-консалтингу, є викладачі зі Львова, Києва, навіть Варшави», — каже керівник проекту.

Читайте також: Як Україні вижити в світі конкурентних економік: поради бізнесу та влади

Наразі на курси відібрали 15 учасників. Участь у них безкоштовна. У майбутньому організатори планують запустити другий відбір, адже побачили, що на курси є попит — на пілотний проект подали заяви близько півсотні учасників.

«Один із вкладів у розвиток суспільства — це збільшення підприємницької активності. Від цього виграють всі: держава отримує більше податків, більше робочих місць, а люди — роботу. Категорія військових дуже вдала для бізнесу, тому що людина, яка пройшла армійську школу, має якості, які допомагають у підприємницькій діяльності: це виконання цілей, управлінські навички тощо», — переконаний викладач курсів Олег Шаргородський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: