У Львові горів будинок

_98245816_7979ca6d-aaf5-441c-b501-7095ae093c06

В ніч на 14 жовтня в п'ятиповерховому житловому будинку по вулиці Караджича 16, у квартирі на першому поверсі, виникла пожежа. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області, пишуть "Львівські". Внаслідок пожежі продуктами горіння отруївся 73-річний власник квартири. Чоловіка у стані середньої важкості госпіталізували до Львівської обласної клінічної лікарні. Також вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м. До ліквідації пожежі були залучені 8 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки. Причини виникнення вогню з'ясовують експерти.

В ніч на 14 жовтня в п'ятиповерховому житловому будинку по вулиці Караджича 16, у квартирі на першому поверсі, виникла пожежа.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області.

Внаслідок пожежі продуктами горіння отруївся 73-річний власник квартири. Чоловіка у стані середньої важкості госпіталізували до Львівської обласної клінічної лікарні. Також вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м. До ліквідації пожежі були залучені 8 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки. Причини виникнення вогню з'ясовують експерти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: