У Львові влаштують благодійний аукціон на підтримку родин заручників

Львів’ян запрошують на благодійний аукціон на підтримку полонених та їхніх родин, адже усі виручені кошти будуть перераховані родинам українських полонених.

Ініціативна група громадських об’єднань  «Берегиня», «Блакитний Птах» та родина Героя України Володимира Жемчугова, який майже рік знаходився  в полоні так званої «ЛНР», запрошує небайдужих допомогти сім’ям полонених та зниклих безвісти.

На аукціоні будуть представлені різноманітні лоти – вишивки, вироби з бісера, книжки, збірки віршів,  декупажні вироби Наталі Кравцової та Вікторії Дремлук, гонти Левка Скопа та інші роботи, - повідомляють організатори.

У рамках заходу планується показ 20-хвилинного документального фільму «Коли повернеться тато?» Також будуть показані світлини родин та дітей полонених.

Захід відбудеться у вівторок, 17 жовтня о 18:00 у Будинку офіцерів за адресою вул. Театральна, 22, 3 поверх, 4 аудіторія.

У полонених залишаються дружини, діти, батьки, які потребують як і матеріальної, так і моральної підтримки, розуміння, що про їх біду країна не забула. Допомогти проекту можливо також переказавши гроші на поточний рахунок в Приватбанку громадського об’єднання

ГО «Блакитний птах»

ЕДРПОУ/ДРФО 39957024

рахунок 26009052674251

МФО 320649 КБ ПРИВАТБАНК

Аналогічний аукціон вже відбувся в Києві, Дніпрі та Харкові. Він є другим етапом масштабного проекту підтримки родин полонених. Перший – «Діти війни», відбувся в травні 2017 року разом з волонтерською організацією Marburg Oboz + в Німечинні, м. Марбург. Там пройшов прем’єрний показ фільму.

Довідка:

Володимир Жемчугов - уродженець Луганщини, був у складі одного з партизанських загонів, які протистояли загарбникам. Виконуючи бойове завдання, він підірвався на розтяжці і з важкими пораненнями потрапив у руки сепаратистів. Майже рік він був у полоні. Весь цей час його дружина Олена робила все можливе, щоб чоловіка звільнили. У вересні минулого року Володимира разом з ще одним українцем обміняли. Зараз Жемчугови допомагають сім’ям інших полонених та безвісти зниклих українців.

«Берегиня» та «Блакитний Птах» - це волонтерські  об’єднання, що допомагають  родинам військових та цивільних заручників в ОРДЛО. Подружжя Жемчугових разом з ініціативною групою громадських організацій «Берегиня» і «Блакитний птах», за допомогою телеканалу ІСТV та при підтримці Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій у Львові  організовують  благодійний аукціон «Допомога родинам заручників».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: