«Арена Львів» отримала статус олімпійської

_dsc_8300
Фото: Арена Львів

На Львівщині вісім закладів фізичної культури та спорту отримали національний статус бази олімпійської, параолімпійської та дефлімпійської підготовки, серед них і «Арена Львів». 

На Львівщині вісім закладів фізичної культури та спорту отримали національний статус бази олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки, серед них і «Арена Львів». 

Про це повідомили в прес-службі ЛОДА.

Зазначається, що ці спортивні об'єкти розташовані у Сколівському, Турківському районах та у Львові.

Зокрема, національний статус бази олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки отримали державне підприємство «Арена Львів», навчально-спортивна база літніх видів спорту Міністерства оборони України у м. Львові, навчально-спортивна база зимових видів спорту «Тисовець» у Сколівському районі, підприємство «Західний реабілітаційно-спортивний центр» у с. Яворів Турківського району, навчально-спортивна база олімпійської підготовки «Динамо» у смт Славське Сколівського району, комплекс спортивних споруд Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України у Львові, спортивна база Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, львівський стрілецький стенд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: