Програма від YouControl стала фіналістом конкурсу фінансових стартапів Fintech Master

22627589_1662973420426247_858125427_n
Фото: сторінка 1991 Open Data Incubator

Відтепер будь-яка компанія України використовуючи YouControl матиме доступ до більш зручного фінансового аналізу своєї діяльності.

Відтепер будь-яка компанія України, використовуючи YouControl, матиме доступ до більш зручного фінансового аналізу своєї діяльності.

Зокрема, журі першого спеціалізованого конкурсу фінансових стартапів Fintech Master відібрало в числі 9-ти фіналістів модуль для експрес-оцінки фінансової стійкості контрагента FinScore від YouControl.

Про це 12 жовтня оголосили на відбірковому хакатоні організатори конкурсу 1991 Open Data Incubator.

Йдеться про те, що FinScore визначає фінансову стійкість і вірогідність банкрутства компанії. Унікальність методу полягає в тому, що FinScore створений саме для аналізу компаній на українському ринку.

Відтак, для самостійного прийняття бізнес-рішення необхідний штат експертів з фінансової аналітики всередині компанії. «Дієвість інструменту доведена тим, що компанії з групи D (відповідно до розробленого індексу фінансової стійкості) банкрутували у 7-8 разів частіше, ніж компанії з групи А у період з 2011 до 2015 року», –  зазначив Роман Корнилюк, фінансовий аналітик компаній YouControl і автор методології.

Додамо, Fintech Master від 1991 Open Data Incubator – перший спеціалізований конкурс в Україні. Мета конкурсу — розробити нові стартапи на основі даних Національного банку та Mastercard, які на цей раз виступили генеральними партнерами конкурсу.

YouControl — аналітична система, яка з понад 40 джерел формує досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами. Унікальна технологія YouControl дозволяє за хвилину отримати актуальну (на час запиту) інформацію про компанію або ФОП. Функція моніторингу щоденно повідомляє про зміни відповідно до даних з офіційних джерел. Завдяки меморандуму про співпрацю Дивись.info та аналітичної системи, розслідування наших журналістів є більш ґрунтовними та повними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: