ДТП у Харкові: 20-річну Олену Зайцеву арештували на 2 місяці

aa6a125ebd1d94833

Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою терміном на 60 днів для 20-річної Олени Зайцевої, яка була за кермом авто, що зіткнулося з іншим та збило людей на тротуарі. Внаслідок аварії 5 людей загинули.

Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 днів для 20-річної Олени Зайцевої, яка була за кермом авто, що зіткнулося з іншим та збило людей на тротуарі. Внаслідок аварії 5 людей загинули.

Відповідне рішення оголосила суддя Київського райсуду Харкова.

Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у Харківській установі відбування покарань №67. ухвала може бути оскарженню протягом 5 днів

Прокурори вимагали для Зайцевої запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб у СІЗО міста Харкова. У той же час захист підозрюваної просив домашній арешт.

Адвокатка Юлія Козир запевняє, що Зайцева не збирається нікуди тікати і запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту «буде достатньо».

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року о 20:45 в Харкові на вулиці Сумській сталася аварія. Lexus зіткнувся з Volkswagen, після чого Lexus викинуло на тротуар, де знаходилась група людей. Від удару загинули п’ять громадян, шість осіб постраждали. За кермом авто була 20-річна студентка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: