АТО: бойовики 22 рази порушили перемир'я

249905-1

У районі проведення АТО минулої доби обстановка залишалась напруженою. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир'я. Унаслідок бойових дій один український захисник отримав поранення.

У районі проведення АТО минулої доби обстановка залишалась напруженою. Загалом незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир'я. Внаслідок бойових дій один український захисник отримав поранення.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Так, на Донецькому напрямку, увечері російсько-окупаційні угруповання з різних видів гранатометів та великокаліберних кулеметів били по наших опорних пунктах неподалік Зайцевого, Авдіївки, Кам’янки, Луганського та Верхньоторецького. Також наприкінці доби під кулеметним вогнем опинились оборонці Майорська та шахти Бутівка.

З цієї ж зброї, на Приморському напрямку окупанти обстріляли позиції Збройних сил України біля Кримського, Новоолександрівки. А великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю бойовики застосовували в районі Новозванівки і Попасної.

На Маріупольському напрямку, увечері під вогонь ворожих гранатометів потрапили укріплення сил АТО неподалік Мар’їнки і Старогнатівки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: