Для перенесення інфраструктури із зони провалля поблизу Стебника потрібно понад 200 мільйонів гривень

IMG_6765

Для перенесення об'єктів інфраструктури із зони провалля на Львівщині за межі гірничого відводу підприємства «Полімінерал» необхідно 214 мільйонів гривень.

Про це під час сесії Львівської обласної ради повідомила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак, передає кореспондент ІА Дивись.info. 

Зокрема, йдеться про будівництво об'їзної автодороги Східниця-Пісочне, на яку потрібно 113 млн гривень. Ще 80 млн потрібно на будівництво магістрального водогону Гірне-Дрогобич (80 млн грн); винесення повітряних ліній електропередач потужністю 220 кВ – 20 опор (21,2 млн грн); перенесення повітряних ліній електропередач потужністю 35 кВ та 110 кВ (закладання додаткових коштів за рахунок включення неврахованої частини амортизаційних відрахувань у рамках Інвестиційної програми на 2018 і наступні роки).. Окрім цього на перенесення повітряних ліній електропередач потрібно понад 20 млн гривень.

За словами Ірини Гримак, вже скеровано лист Прем'єр-міністру України щодо виділення 214,2 млн гривень з резервного фонду державного бюджету на перенесення об'єктів інфраструктури.

Читайте також: Львівські депутати вирішуватимуть, що робити з обвалом біля Стебника

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: