Семеро осіб, що отруїлися у львівському ресторані, досі у лікарні

2017-kozepere-szabadon-valaszthatjak-meg-kezeloorvosukat-az-ukranok

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, за інформацією Державної установи «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України», станом на зараз стаціонарно продовжує лікуватися 7 осіб, які вживали їжу в ресторані «Панська Чарка».

Читайте також: Лікар-інфекціоніст: Людина сама повинна слідкувати за тим, що вона їсть

Так, за інформацією Державної установи «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» внаслідок спалаху гострої кишкової інфекції через вживання їжі під час святкування груп людей та харчування в ресторані «Панська Чарка» (вул. Винниченка, 3), з 16 жовтня звернулось за медичною допомогою до закладів охорони здоров’я області 25 осіб, у тому числі 2-є дітей.

З них всього було госпіталізовано 22 особи, в тому числі 2-є дітей. Станом на 6.00 год. 25 жовтня виписано із стаціонару 15 осіб (в т.ч. 2-є дітей), з них 14 (в т.ч. 2-є дітей) – із Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, 1 – із Новояворівської РЛ № 1.

Читайте також:  У Львові кожного дня труяться люди, – лікар-епідеміолог

Стаціонарно продовжують лікуватися в Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні 7 осіб. Стан усіх пацієнтів наближений до задовільного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: