П’ять ініціатив, які дозволять активувати економічне зростання в Україні

9475-Viktor-Galasyuk-BIONIC-Hill
Віктор Галасюк

Голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк назвав основні умови економічного зростання в Україні.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

Влада має створити такі умови, щоби інвестору було вигідно вкладати свої кошти в Україну. У цьому переконаний голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк.

«Щоби це було вигідно, ми розробили промисловий пакет реформ, який передбачає безкоштовне приєднання до інженерних мереж, передбачає здешевлення кредитів для фінансування українських виробників через експортно-кредитне агентство, та стратегічну ініціативу про індустріальні парки. Також законопроекти, націлені на дерегуляцію у валютній сфері — зняття обов’язкової вимоги щодо продажу валютної виручки експортерів, спрощення репатріації дивідендів і лібералізацію валютного контролю», — пояснив Віктор Галасюк.

За його словами, у комплексі ці ініціативи дозволять Україні перейти від 1-2% економічного зростання до, принаймні, 8-9%.

 

Читайте також: Протягом 2017-2018 ми можемо створити 20 тисяч робочих місць, — Синютка

Нагадаємо, у рамках цьогорічного Міжнародного економічного форуму відкриють чотири нових виробничих потужності на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: