Протягом 2017-2018 ми можемо створити 20 тисяч робочих місць, — Синютка

unnamed (7)

Голова Львівської облдержадміністрації переконаний, що протягом 2017-2018 років у регіоні можна відкрити 100 нових виробничих підприємств.

Про це він заявив під час брифінгу на Міжнародному економічному форумі, що стартував сьогодні у Львові, інформує Дивись.info.

Попередній Економічний форум дав можливість відкрити 50 нових виробничих підприємств і створити 12 тисяч нових робочих місць, каже Олег Синютка.

«Сьогодні ми говоримо, що є всі підстави реалізувати амбітне завдання — відкрити 100 нових виробничих підприємств у 2017-2018 роках і створити 20 тисяч нових робочих місць. А запорукою цього є майданчик для переговорів і укладання угод, який сьогодні відбувається на Львівщині», —зазначив голова ЛОДА.

Нагадаємо, Олег Синютка заявив, що зараз є можливість» кожного тижня відкривати 2 нових виробничих підприємства, кожного тижня збільшувати кількість робочих місць на Львівщині, кожного тижня спонукати бізнес інвестувати саме сюди, для того, щоб отримати додану вартість, для того, щоб отримати відповідні можливості для розвитку».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: