На Личаківській зроблять лівосторонній рух трамваїв

IMG_6602

У Львові в межах ремонту на вулиці Личаківській проектанти вперше запланували використати прийом перехрещення колій перед трамвайною зупинкою, а також рух трамваї зроблять лівостороннім.

У Львові в межах ремонту на вулиці Личаківській проектанти вперше запланували використати прийом перехрещення колій перед трамвайною зупинкою, а також рух трамваїв зроблять лівостороннім.

Про це повідомили в ЛКП «Львівавтодор», передає прес-служба ЛМР.

Таким чином, посадкова платформа для пасажирів трамваїв буде розташована між коліями. Відповідно, пасажири з трамваїв обох напрямків виходитимуть на одну і ту саму платформу. Поруч з трамвайною, але біля проїзної частини, буде розташована автобусна зупинка.

Відтак, по вулиці Личаківській, на ділянці від зупинки вул. Котика до вул. Пасічної трамвайну колію встановлять з лівостороннім рухом», - розповідають у ЛКП «Львіватодор».

Також повідомляється, що на Личаківський триває другий етап капітального ремонту дороги. Тут вже: проклали 340 м колектора. (залишилося до вул. Б. Котика ще приблизно 30 м); провели 600 м водопроводу, по 300 м з обох сторін дороги з підключенням до житлових будинків; зроблено 1600 м2 тротуару і 420 м колії; замощено бруківку на тротуарній частині – 3000 м2.

Також, як повідомляють у ЛКП «Львівавтодор», для відкриття руху автомобілів на цій ділянці дороги ще необхідно завершити роботи по влаштуванню колектора, дорожнього полотна і замощення тротуарів.

Читайте також: Завершення ремонту Личаківської затягується

Нагадаємо, 25 березня розпочався капітальний ремонт вул. Личаківської (на ділянці від вул. Мечникова до вул. Пасічна). Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Орієнтовна вартість робіт 6 млн. євро. Тут буде проведена капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі і, найголовніше - ремонт усіх комунікацій, зокрема колектора.

Читайте також: Експертиза з’ясує, чи дійсно стіни у будинку потріскалися через ремонт Личаківської

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: