Поліція заявила, що під час облави затримали 17 осіб з наркотиками

Prisyaga-politsiya-2-9647-890x395

У столичному главку поліції заявили, що під час обшуку у закладі «Jugendhub» затримали 17 осіб, у яких вилучили наркотичні засоби, виявлено 11 малолітніх та 32 особи, які ухиляються від призову на строкову службу. 

Про це йдеться у повідомленні ГУ Нацполіції Києва.

Осіб, які ухиляються від призову, було доставлено до пункту збору призовників м.Києва, а дітей передали батькам, заявили у поліції.

На момент обшуку у клубі перебували 200 осіб віком від 15 до 25 років, переважно мешканці м. Києва.

«У 20-річної бармена закладу було виявлено та вилучено розфасовані прозорі пазові пакети з речовиною, схожою на наркотичну. У іншого затриманого 30-річного чоловіка поліція вилучила речовини, ззовні схожі на наркотики, галюциногенні гриби, електронні ваги, 40 тисяч гривень, 8 банківських карток та автомобіль BMW», - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, під час обшуку правоохоронці задокументували 5 фактів зберігання наркотичних засобів у відвідувачів закладу.

«Зі слів затриманих, виявлені та вилучені наркотики вони купували у незнайомців на території клубу.

За даними НП, нічний заклад розпочав свою роботу у липні 2017 року, з моменту відкриття до райполіції почали надходити скарги від жителів навколишніх будинків. Люди скаржилися, що відвідувачами клубу є переважно неповнолітні і студенти у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння, а також що у закладі можуть продавати наркотики», - йдеться  у повідомленні.

Також зафіксовано, що нічний заклад функціонує без будь-яких дозвільних документів та перебуває в аварійному стані.

«У приміщенні порушено норми протипожежної безпеки, відсутні засоби для гасіння пожеж та не працюють санвузли. За цими фактами проводиться додаткова перевірка», - повідомили у поліції.

За виявленими фактами правопорушень поліція Шевченківського району Києва проводить перевірку, зібрані відомості внесено до ЄРДР, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 317 ККУ - «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: