Тиск на мене з боку організаторів дій проти мого сина — не пройде, — Аваков

аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає затримання НАБУ його сина Олександра тиском і заявляє, що свою невинність його син доведе в суді.

Про це він написав у на своїй сторінці у Facebook.

Аваков зазначив: «Всі процедури, інтриги і потуги стравити одних з іншими .. похитнути мою емоційну стабільність і принципи - марні.

Я вмію жити в труднощах і приймати рішення. Всі останні роки було так. Трохи більше, або трохи менше. Особистісні маніпуляції, атаки та інше не відвернуть мене від принципів на яких я стою, в тому числі в рамках антикорупційних розслідувань НАБУ І САП. Вважаю, що ці органи не повинні бути органами під впливом політичних груп і інтересів. Чи не повинні мати політичних інтересів і позицій піару. Вони повинні бути органом юриспруденції - надзвичайно строгості і відповідності із Законом, а не застосовувати метод натяжок і припущень, як у випадку з моєю родиною - на догоду чиїхось політичних інтересів»

«Ні мій син, ні фірми, в яких він є засновником, не мають та не мали ні копійки грошей з бюджету України. І Олександр Аваков пройде всю процедуру і доведе це в суді», - написав він на своїй сторінці у Facebook.

ЗМІ вже оприлюднили відео, на якому видно момент затримання Олександра Авакова, а також його прибуття до приміщення НАБУ.

Нагадаємо, детективи НАБУ здійснили низку обшуків, в результаті яких за підозрою у розтраті понад 14 млн грн затримали трьох осіб: екс-заступника міністра внутрішніх справ України, представника фірми-переможця тендеру з постачання рюкзаків та ще одну приватну особу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: