Маршрутка на смерть збила подружжя пенсіонерів у Києві

дтп1
фото: відкриті джерела

У суботу, 4 листопада, в Києві на зупинці громадського транспорту неподалік станції метро «Героїв Дніпра» внаслідок наїзду маршрутки загинуло подружжя.

Про це у Facebook повідомляє столична поліція.

«Під колеса маршрутного таксі потрапили жінка і чоловік, 1952 та 1953 років народження. З'ясувалося, що це – подружжя, місцеві жителі. У результаті наїзду жінка загинула на місці автопригоди, а чоловік помер у кареті швидкої дорогою до лікарні», – йдеться у повідомленні.

На місці працюють патрульні поліцейські. Для встановлення всіх обставин ДТП прибула спеціалізована група слідчого управління.

Поліцейські поспілкувалися із свідками та очевидцями трагічної події. За їх словами, чоловік і жінка перебували на зупинці громадського транспорту. Коли тролейбус зупинився у другій смузі, вони вийшли на проїзну частину дороги позаду маршрутки, припаркованої на зупинці, і потрапили під колеса іншої, яка прибувала на зупинку.

У поліції повідомили, що внаслідок аварії постраждала ще одна жінка, яка перебувала поруч із загиблими.

«У неї забій грудної клітини. Їй надається медична допомога. Вона перебуває в лікарні», – зазначив старший лейтенант поліції Олександр Марченко, інформує телеканал «112 Україна».

Зараз водіїв опитують інспектори поліції, згодом їх відправлять на експертизу щодо алкогольного та наркотичного сп'яніння.

За словами поліцейського, громадський транспорт не встигає правильно паркуватися в умовах щільного трафіку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: